Logo-baseline1De economie van de toekomst


Op dinsdag 2 september nodigt Plan C Herman Wijffels - bedrijfsleider, politicus, econoom - uit om zijn kijk te geven op het economisch bestel van de toekomst. Na de lezing van Wijffels volgt een panelgesprek met experts. Hebben bevestigd: Olivier Beys (Vlaamse Jeugdraad), Ivan Van de Cloot (hoofdeconoom, Itinera instituut), Erik Paredis (onderzoeker transitiemanagement CDO universiteit Gent), Jan Sap (directeur-generaal UNIZO) en Erik van Acker (CSR manager KBC bank). Ine Renson (De Tijd) modereert.

Onze economie en maatschappij evolueren naar een volgende fase. Een evolutie die gaat van lineair naar circulair. Een economie die niet meer gebaseerd is op de oude groeiformule, die door financiële en ecologische schulden vastloopt. Dat is niet de samenvatting van een afterworkdrink van het Plan C team, maar de stelling van de Nederlandse econoom Herman Wijffels.

In Nederland staat hij bekend als 'de beste premier die het land nooit gehad heeft'. Wijffels is een man die een langetermijnvisie koppelt aan een enorme expertise in het veld. Op het event 'De economie van de toekomst' deelt Herman Wijffels zijn inzichten met het Plan C netwerk.

Dit event is een Satellite Event van I-SUP2014.

 

Over Herman Wijffels

 

Herman Wijffels is senior advisor bij het Utrecht Sustainability Institute en in die hoedanigheid ook hoogleraar Duurzaamheid en Maatschappelijke Verandering aan de Universiteit Utrecht.

Hij heeft een enorme ervaring binnen de financiële, economische en politieke wereld. Zo was hij onder meer voorzitter van de directieraad van de Rabobank, voorzitter van de Sociaal-Economische Raad (SER) en werkzaam bij de Wereldbank in Washington. Ook was hij informateur voor het Kabinet-Balkenende IV.

 

Praktisch

Datum: dinsdag 2 september
Start: 12u30 (broodjeslunch) - 13u30 start
Einde: 16u00 (receptie)
Plaats:

KBC Toren
(Boerentoren)
Schoenmarkt 35
2000 Antwerpen

Bereikbaarheid:

De KBC Toren is gemakkelijk bereikbaar vanaf het Centraal Station: te voet (20 min.) of met tram 2, 15 (Meir), 10 of 11 (Lange Nieuwstraat). Ook trams 7 en 8 en bus 9 stoppen vlakbij.

Er is een overdekte parking vlakbij (Eiermarkt 33/35, 2000 Antwerpen)

  

Prijs en betaling

  • Standaardticket: 50 euro (btw inclusief)
  • Deelnemers i-SUP: gratis (neem je i-SUP-inschrijving of i-SUP-badge mee als bewijs)
  • Studenten: gratis (voorwaarde: mail jouw prangende vraag voor het panel of een korte motivatie waarom jij erbij moet zijn naar info@plan-c.eu)

De betaling gebeurt per overschrijving, Bancontact, PayPal en VISA worden binnenkort mogelijk.

Voor ticket-bestellingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Je vindt ze hier: http://www.plan-c.eu/algemene-voorwaarden/

Onze gegevens:

Plan C vzw
Stationsstraat 110
2800 Mechelen
tel. 015 711 658
BTW: BE 084 50884 47
Bankrekening: Triodos BE34 523080521290

 

Dit event wordt gehost door ARGUS,
het milieupunt van KBC en CERA

 

 

 

Privacy Verklaring | Algemene voorwaarden
We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Lees meer in onze cookieverklaring.
De economie van de toekomst - standaard (€50,00)
De economie van de toekomst - i-SUP deelnemer (€0,00)
De economie van de toekomst - student (€0,00)

Einde verkoop

02 september 2014, 12:30 - 16:00 (GMT +01:00 Brussels)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Boerentoren, Antwerpen

Google maps »